Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

.... ten Daniken měl pravdu,- voni sou mezi nama už dávno,- sou tady !

0 0
možnosti

Když někdo zazvoní večer u dveří, může to být pošťák, soused, co si jde půjčit sůl nebo někdo, kdo hledá ztracenou kočku. Není naprosto žádný důvod se domnívat, že je to anglická královna...

(volný citát klasika)

1 0
možnosti

Nebylo potřeba překládat z anglického textu, obě lebky byly popsány kdysi již Ludvíkem Součkem v knihách Tušení Stínu nebo Tušení Souvislostí. A to včetně kalcifikace toho pratura.

0 0
možnosti
Foto

Já zase někde četl, že dírka a odtržená druhá strana lebky spolu nesouvisí a nemohou být způsobeny hromadně střelou :) A pak tam byla řeč o nějakém parazitu, který mohl otvro způsobit ... ale osobně se nebráním myšlence, že si zde mohl zalovit i někdo z budoucnosti či jiné planety :)

0 0
možnosti

Připomíná mi to jeden starší vtip. Baví se dva archeologové o kosti, kterou právě vykopali: "Co myslíte, kolego? Jak je asi stará? Já bych řekl, že tak sto dvacet milionů let." Druchý chvíli vědecky dumá a pak odpoví: "Přidejme, kolego, však máme z čeho."

Spousta toho, co považujeme na vědecky dokázané, hlavně v daleké histoirii, je víc teorie, než fakt.

2 0
možnosti

:-) Ano, přidat jde vždy, jen je nutné při hrubém datování ohlídat, zda jde o organickou kost nebo její přírodní minerální "odlitek".

0 0
možnosti

O tom, že na planetě žila kdysi vyspělá kultura, či planetu navštívila ještě dříve, než byl zastřelen ten neandrtálec, svědčí třeba hřebíky či jiné předměty nalezené hluboko pod zemí zarostlé ve vrstvě čeného uhlí. Dnes vímě, že egypťané byli schopni operovat mozek, oko, srdce a pacient přežil a přitom na takovou operaci je třeba utraseptické pristředí a specielní nástroje. Mayové zakreslili souhvězdí, viditelná až dnes ultravýkonnými dalekohledy hvězdáren. Dalo by se pokračovat. Co je ale na druhé straně divné, je, že takových nálezů není víc. A to nemluvím o tom, že ani dnešní technikou by nešlo postavit pyramidu za života faraona,.......

0 0
možnosti

I53v45o 10B86o51u77š15e

1. 12. 2016 21:00

Prvohorni hrebiky?;-D

0 0
možnosti

I52v24o 93B63o70u94š92e

1. 12. 2016 19:25

Uhlikove datovani funguje do max 50000 let.

0 0
možnosti

Podle radiokarbonové metody bylo zjištěno stáří předmětu - 69 let s odchylkou +/- 300 let.;-)

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS