Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ slušný překlad. Ohledně agrosymbolů, skutečně nejsou vyráběny za pomocí přísvitu baterek či dronů, ale GPS s placenou frenkvecí. Není to GPS za pár korun z Tesca, ale GPS řádově do 100 000Kč, která, kromě zmíněné frekvence má také trasovač a lze do ni nahrávat obrazce z pohodlí svého domova z počítače. Tato GPS má trochu větší strojovnu s anténou - musí se nosit v batohu. Když byl lapen jeden z tzv Circle Makers, nebyl to žádný chudáček - ve výbavě měl i noktovizi, ale co je nejlepší, prý obrazy tvořil z vnuknití shora, nikoliv pro zábavu a skutečně také své výtvory považoval za zývtvory těch nahoře - bezmezně tomu věří a spadá to do kategorie UFO-náboženství. I ten nejsložitější obrazec lze zvládnout ve třech osobach do jedné hodiny, ale nejčastěji, vzhledem k drahé technologii, se šlapání účastní 1-2 lidé. Pomůcky jsou různé, nejčastěji molitanový výlec - lze nacpat do batohu, nebo i lyže bez ocelových hran a mnoho dalšího. Zapomentuté provázky na místě činu svědćí o způsobu bez použití vojenské GPS, ale obrazce tvoří max. jeden či dva kruhy. Kdo má pochyby, nechť si vyhledá všechny obrazce z internetu - společný jmenovatel jsou stopy po agrotechnice - po těch se jednotlivec nebo skupinka přesouvá, aniž by zanechala stopy (na polích, bez agrokolejí nejsou obrazce, ale mohou být na doskok od polní cesty - právé délka doskoku určuje vzdálenost sousedících obrazců, kde chybí agrokoleje. Pokud i toto nepřesvědčí, pak logika mimoňů - proč nevypálí obrazec na letištní plochu nebo do asfaltu ve městech. Prostě piktogram s odpovědí je fake či přáním nemocného jednotlivce, který chce, aby se zájem přenesl na mimozemšťany, kterým on nábožensky věří. Pokud by mimozemšťané existovali, určitě nebudou nazdařbůh posílat signál, na který nemohou dostat odpověď, prolétl-li kolem nás v třetihorách, užijí jiný způsob (EPR) a pěkně online, ale toho zatím neumíme využít.

0 0
možnosti
Foto

Moc zajimavy clanek.

Skutecne nevim, co si o obsahu clanku mam myslet. Obecne jsem ke kruhum v obili spis skepticky. Tento se zda byt tak propracovany, ze snad o podvod nejde. Ale kdovi?

Druha vec je, co by lidstvo po obdrzeni takove zpravy melo delat?

0 0
možnosti
Foto

R70o39m94a70n 69B68a26r63o87š

16. 11. 2016 12:58

Já osobně bych stejným směrem poslal nějakou další zprávu a počkal 27 let. Co myslíte Vy?

1 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1198x
Píšu povětšinou o Teorii starověkých astronautů. Snažím se držet pesimistický odstup, prověřovat zdroje informací a šířit pouze ty věrohodné. Diskutující prosím o totéž.

Pokud o mě chcete vědět více, jděte na moje osobní stránky na www.romanbaros.eu.

Seznam rubrik